DE  EXPERT  IN  INFRAROODVERWARMING

3mm matten

De E-Mat 3mm vloerverwarmingsmatten zijn voorzien van een plaklaag waardoor deze beter hecht aan de ondervloer. De dunne kabel is op het gaaswerk getaped (of genaaid) en is voorzien van één aansluitkabel met een lengte van ca. 300cm. Het vermogen bedraagt 150~160W/m2 bij een aansluitspanning van 230V. Deze matten zijn verkrijgbaar van 0,5 ~ 15m2. Voorzien van CE en VDE.
 

4mm matten

De 4mm budget mat is, afhankelijk van de versie, voorzien van een plaklaag of van dubbelzijdig tape. De constructie is nagenoeg gelijk als de 3mm mat, doch de buitenmantel is iets dikker. Het vermogen van deze mat bedraagt ca. 160W/m2 bij een aansluitspanning van 230Vac. Leverbaar vanaf 0,8 ~ 16m2. Voorzien van CE.
 

3mm kabels

De 3mm verwarmingskabel is qua constructie identiek aan de 3mm mat. Uiteraard is deze kabel ook voorzien van CE en VDE certificering. Deze kabel heeft een vermogen van 10W/mtr bij een spanning van 230V. Dez kabel is simpel aan te brengen op een cementvloer of tegelvloer met behulp van duct tape. Leverbaar vanaf 10mtr tot en met 280mtr. Voorzien van CE en VDE.
 

1mm kabels

De TH kabel is een typische weerstandgeleider voorzien van FEP isolatie. Net als alle andere verwarmingskabels waar FEP wordt toegepast, kan FEP een hoge temperatuur en druk verdragen. FEP is een pré bij gebruik van verwarmingskabels. De TH kabel is dunner dan 1mm en kan worden gebruikt in droge omgevingen (230V), en alle omgevingen (12V en 24V versie). Handige en betaalbare verwarming voor diverse toepassingen.
 

6mm matten

De 6mm matten worden uitsluitend toegepast bij bijvoorbeeld opritverwarming installaties. Deze matten hebben een vermogen van 300W/m2 bij 230Vac. Makkelijk uit te rollen op een betonnen vloer. Deze mat kan een nominale temperatuur verdragen van 120'C, maximaal (piek) 140'C. Deze matten zijn leverbaar in een aantal afmetingen (breedte 50cm) namelijk 2.5m2, 4.0m2, 6.0m2, 8.0m2 en 11m2.
 

6mm kabels

De 6mm verwarmingskabel is leverbaar in 20W/mtr en 30W/mtr. De 20W/mtr wordt toegepast alszijnde vloerverwarming. De 30W/mtr wordt toegepast alszijnde opritverwarmingmaar ook als vorstbeveiliging wordt deze kabel toegepast. Deze kabel is leverbaar in tal van lengtes en uiteraard is deze kabel voorzien van een éénzijdige aansluitkabel. .
 

Tracing

Zelfregulerende kabel, ook wel tracing genoemd, wordt veelal gebruikt in de industrie. Deze kabels worden ook steeds vaker toegepast door de installateur. Een tracing kabel bestaat uit 2 geleiders met daartussen een koolstof. Het koolstof wordt warm aan de hand van het vermogen en omgevingstemperatuur. Hoe lager de omgevingstemperatuur, hoe warmer de kabel wordt. Wordt ook toegepast om drains vorstvrij te houden..
 

Vorstvrij kabels

Vorstvrij kabels, zoals de Duotherm. is voorzien van een bi metaal welke de verwarming inschakelt bij ca. 5'C. Komt de temperatuur boven deze waarde, dan schakelt het systeem uit. Dit is een zeer handige methodiek om leidingen vorstvrij te houden; een andere methode is om gebruik te maken van een elektronische thermostaat of een mechanische danwel een capillair thermostaat.
 

24V kabels

12 of 24Volt elektrische verwarming komt niet heel vaak voor omdat er in de meeste gevallen een transformator benodigd is. 12V of 24V elektrische verwarming kan toch wel heel handig zijn, a.d.h van de onderstaande voordelen;- de met FEP geisoleerde verwarmingsdraad is zeer dun (0,6 ~ 0,8mm), en is dus bruikbaar voor heel veel toepassingen waaronder vloerverwarming, vorstbeveiliging etc.

 

Anti schimmel

De 2HEAT Anti Schimmelband heeft een breedte van 50mm, en een dikte van maximaal 1mm, en kan hierdoor ook achter een plint worden geplakt. Het vermogen per vierkante bedraagt 330W. De 2HEAT Anti Schimmelband is heel makkelijk aan te brengen doordat de verwarming is gefixeerd in een band welke voorzien is van een plaklaag.De 2HEAT Anti Schimmelband kan ook achter tegels worden gemonteerd, maar kan ook in de stuck worden verwerkt.
 

Anticondens

Spiegelverwarming kan eenvoudig achter een spiegel worden geplakt, hierdoor zal de spiegel niet meer beslaan. De aansluiting geschiedt middels een spanning van 220~230Vac, normaliter wordt de spiegel verwarming gekoppeld met de verlichting. Ook zijn er spiegelpanelen die de ruimte kunnen verwarmen. Dit zijn zogenaamde infrarood panelen voorzien met een spiegel (zoals de Roemer / Romer spiegelpanelen).
 

IR A lampen

Deze Helen Gold lampen kunnen worden toegepast voor de meeste merken terrasstralers zoals: Tansun, Burda, Solarmagic, Eurom, 2HEAT etc. Deze hoogwaardige lampen zijn voorzien van een edelgas met een inwendige gouden laag.
 

Verwarmings-folie

Laminaat verwarming, ofwel verwarmingsfolie, is ideaal toe te passen bij laminaat of parket. Deze folie wordt ook toegepast als plafondverwarming met een vermogen van 200W/m2. Doordat deze verwarmings folie van nauw gelegen warmtebanen zijn, zijn cold spots zo goed als uitgesloten. De verwarmingsfolie is leverbaar in diverse maten en vermogens, namelijk: 50cm breed, 75cm breed, 40cm breed, 60cm breed, 13cm breed, 26cm breed.
 

Infrarood-panelen

Infrarood panelen (ook wel warmtepanelen, warmteplaten of donker stralers genoemd) kunnen worden toegepast in diverse situaties en ruimtes zoals: badkamer, kantoor, keuken, slaapkamer, woonkamer, garage etc etc. Ideaal en eenvoudig te monteren. Deze panelen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar: korrelstructuur, glad met alu kader, spiegel met alu kader, steen.
 

Infrarood heaters

Werkplaatskachels, de naam zegt het al, zijn ideaal om te worden toegepast in werkplaatsen en soortgelijke ruimtes. Deze heaters zijn wat robuuster uitgevoerd en zijn meestal voorzien van meerdere verwarmingselementen.
 

Industrie
heaters

Industriele infrarood heaters zijn voornamelijk bedoeld om een zo duurzame en degelijk mogelijke installatie te kunnen waarborgen. Hierbij zijn dan ook materialen als RVS en dergelijke van toepassing waarbij het verwarmingselement niet vervangen hoeft te worden zoals bij een straler waar een lamp wordt gebruikt (deze moet met een bepaalde regelmaat worden vervangen)
 

RVS heaters

RVS Heaters kunnen voor diverse toepassingen worden gebruikt, zoals veranda verwarming maar zijn natuurlijk ook toepasbaar in bedrijfshallen en dergelijke. Door het gebruik van RVS zijn deze heaters ideaal te gebruiken bij extremere weersinvloeden.
 

Agro verwarming

Agro verwarming wordt veelal toegepast in de teelt danwel de agrarische sector. Middels de bodem te verwarmen wordt er een snellere wortelvorming gegenereerd. Via deze wijze kan het plantgoed sneller worden geoogst.
 

Spiegel panelen

De 2HEAT/RÖMER Spiegel infrarood stralingspanelen zijn unieke producten, die een economische vorm van verwarming combineren met een zeer esthetisch design. Ideaal voor in de badkamer: ruimteverwarming EN anti condens in één. Leverbaar in vermogens van 400, 600 en 850Watt. MADE IN GERMANY
 

Klein infrarood

Deze infrarood verwarmingsprodukten zijn voor diverse toepassingen geschikt zoals: Bureauverwarming, Voetplaatverwarming en Drinkbakverwarming. De kleine infraroodprodukten kunnen dus ook heel goed in dierenverblijven worden toegepast.

Terras heaters

Terrasstralers zijn ideaal om in een buitenomgeving delen van zit- of staan plaatsen te verwarmen. De terrasstralers zijn over het algemeen voorzien van een Gold lamp (infrarood A) om direkt warmte te kunnen genereren. Terrasstralers zijn er in diverse soorten, maten en prijsklassen.
 

Drum verwarming

Velerlei in industriële bedrijven gebruikte materialen en stoffen zoals teer, harsen, vetten, oliën en overige viskeuze stoffen, moeten op constante temperatuur gehouden of verwarmd worden om de viscositeit te veranderen voordat ze gebruikt worden. Onze siliconen vatverwarmers kunnen hiervoor worden gebruikt. Het geheel bestaat uit een in een siliconen vervaardigde carbon mat voorzien van een siliconen aansluitsnoer van 250cm. De totale dikte bedraagt 4~5mm. Het vermogen van deze siliconen matten bedraagt 1000 of 1500W/m2.
 

Warmte matten

Warmtematten zijn er in diverse soorten en maten. Zo zijn er tapijt warmte matten maar ook verwarmde droogloopmatten en rubberen en siliconen matten. Deze matten zijn voorzien met snoer en stekker. De warmtematten zijn leverbaar in diverse vermogens vanaf 200W/m2 t.m. 1500W/m2. De tapijt warmtematten zijn ideaal voor binnenhuis gebruik terwijl de verwarmde droogloopmatten ideaal zijn voor de wat vochtigere omgevingen.
 

Doorstromers

Een elektrische doorstroomverwarmer, ook wel doorstromer of doorstroomboiler genoemd, is eigenlijk een heel eenvoudig en basic apparaat. Het bestaat uit een spiraalvormige buis waar aan de ene kant het koude leidingwater instroomt en aan de andere kant het verwarmde water weer uit komt. In de spiraal zitten de elektrische verwarmingselementen, meestal 1 of 3 stuks. Die elementen leveren voldoende warmte om het doorstromende water direkt op te warmen tot de ingestelde temperatuur, meestal tot zo'n 40~55 graden. Wij leveren diverse doorstroomverwarmers (Perfect, Clage, AEG) v.a. 3500W.
 

Terra verwarming

Terrariumverwarming wordt uiteraard toegepast onder een terrarium. Het geeft plaatselijk warmte af. Deze flinterdunne folie wordt geleverd met een aansluitsnoer met aangegoten stekker.
 

Keramische verwarming

Keramische verwarming wordt steeds vaker en vaker toegepast voor tal van applicaties. Zo wordt keramische verwarming toegepast in de tuinbouw en industrie. De keramische elementen zijn er in verschillende afmetingen en vermogens leverbaar waaronder: 300W, 500W, 800W, 75W, 125W.
 

Dakgoot verwarming

Dakgootverwarming wordt veelal toegepast in gebieden waar veel sneeuw kan vallen en waar het behoorlijk kan vriezen. De Dakgoot verwarming beschermt uw dakgoot tegen bevriezing en be-sneeuwing. Deze sets worden compleet geleverd inclusief regelkast, combisensor, verwarmingskabel, dakgoot clips.
  

Opritverwarming

Wegdek verwarming, ook wel oprit verwarming / rijspoor verwarming genoemd, is ideaal om het wegdek in de winterse tijden vorstvrij en sneeuwvrij te houden. De sets zijn dusdanig geconfigureerd dat deze in bijna alle situaties kan worden toegepast. Ideaal voor zowel de professional als de doe-het-zelfer.

Project IR panelen

Voor projecten produceren en leveren wij Infrarood panelen met de afmeting 600x600mm. Paneel bestaat uit een metalen frontplate die naar keus blank, gelakt of gepoedercoat wordt. Deze panelen zijn voorzien van een hoogwaardig verwarmingselement welke op een zeer efficiente wijze de infraroodstraling doorlaat.
Deze panelen zijn leverbaar in twee vermogens namelijk in 245Watt of 360Watt (afhankelijk van de toepassing en de hoogte van het plafond).

Steen infrarood

Stenen infrarood panelen, ook wel warmtepanelen genoemd, geeft een natuurlijke uitstraling in de desbetreffende ruimte. Deze warmtepanelen zijn voorzien van een hardgebakken steen welke de warmte absorbeerd en voor een lange tijd vasthoud (accumulatieverwarming = het vasthouden van warmte). 
De panelen zijn voorzien van een hoogwaardig verwarmingselement die garant staan voor een lange levensduur. Leverbaar in twee kleurtinten: creme en grijs. Leverbaar in 270W of 400Watt (afhankelijk van de toepassing).

OEM infrarood

Stenen infrarood panelen, ook wel warmtepanelen genoemd, geeft een natuurlijke uitstraling in de desbetreffende ruimte. Door onze expertise zijn wij in staat om OEM panelen te leveren (customer request) aan de hand van een standaard backplate. U kunt zelf de frontplate aan te leveren zoals steen, hout of vergelijkbare materialen, anderzijds kunnen wij ervoor zorgen dat wij het geheel aan leveren.
Als basis gebruiken wij een frame 40x90cm.
Onze monteurs dragen er zorg voor om het geheel in onze werkplaats samen te stellen en te monteren.

Karpet
verwarmers

De Karpet verwarmingsmat is uitermate prettig indien men lange tijd stil zit en hierdoor koude voeten krijgt. De warmtemat houdt in dit geval de voeten maar ook het lichaam warm. Dit karpet verwarmingsmat kan onder een bestaand karpet worden aangebracht.
De Karpet verwarmingsmat is vochtbestendig en mag ook in vochtige ruimtes worden toegepast (IPX7). Dmv de alreeds gemonteerde snoer met stekker is het een fluitje van een cent om deze mat in te schakelen. Maximale temperatuur mat is ca. 25~30 graden Celcius.
Leverbaar in diverse maten.

Siliconen kabels

Siliconen verwarmingskabels worden veelal in de industrie gebruikt maar ook voor allerlei andere toepassingen zoals agro- en terra verwarming, deur tracing ,raam tracing etc.
Het grote voordeel van siliconen is dat dit materiaal een hoge temperatuur kan verdragen namelijk 200~240'C.

Warmte mat 230V

De SCHLOSS Warme Voeten mat (40x60cm, 50x90cm, 60x70cm of 35x110cm) is uitermate prettig indien men lange tijd stil zit en hierdoor koude voeten krijgt. De warmtemat houdt in dit geval de voeten maar ook het lichaam warm. Deze warmtematten zijn dusdanig geconstrueerd dat deze een temperatuur behalen van 40~45'C (afhankelijk van de situatie). Matten zijn leverbaar in diverse maatvoeringen en kleuren en zijn voorzien van een aansluitsnoer met aan/uit schakelaar.
 

Warmte mat 110V

SCHLOSS Warme Voeten Mat: Warme Voeten Mat voorzien van aansluitsnoer 300cm met 110-230Vac adapter. OOK TOEPASBAAR IN LANDEN MET 110 of 115V!De SCHLOSS Warme Voeten mat (40 x 60cm) is uitermate prettig indien men lange tijd stil zit en hierdoor koude voeten krijgt. Deze warmtematten zijn dusdanig geconstrueerd dat deze een temperatuur behalen van ca. 40'C (afhankelijk van de situatie). Matten zijn leverbaar in diverse kleuren, inclusief voedingsadapter.
 

Carbondoek

Carbon doek is het materiaal wat in de infrarood panelen wordt toegepast. Het heeft specifieke eigenschappen waarbij de golflengte van infrarood een rol speelt. Carbon doek is het meest stabiele bij toepassing van infrarood panelen.

Carbondoek passen wij tevens toe voor diverse andere produkten zoals de tileheaters, warmtematten en project panelen. Carbondoek is leverbaar vanaf 400W/m2 in de breedte maten 26 en 50cm. Wij kunnen dit tevens lamineren en afwerken met bijvoorbeeld siliconen of rubberen aansluitkabel.

Fiber platen

De SCHLOSS FIBER PLATE verwarmingplaten zijn ideaal om toe te passen waarbij plaatselijke of definitieve verwarming is gewenst. Perfecte elementen om te worden toegepast voor ruimtes zoals badkamers, keukens, hal, woonkamer maar ook als warme voeten platen of om produkten zoals lakken, verven etc op temperatuur te houden. De SCHLOSS FIBER PLATE is zeer compact en degelijk uitgevoerd middels de fiber constructie.
 

Alu platen

De SCHLOSS verwarmingplaten zijn ideaal om toe te passen waarbij plaatselijke of definitieve verwarming is gewenst. Perfecte elementen om te worden toegepast voor ruimtes zoals badkamers, keukens, hal, woonkamer maar ook als warme voeten platen of om produkten zoals lakken, verven etc op temperatuur te houden. De SCHLOSS ALU HEATPLATE is zeer compact en degelijk uitgevoerd middels een aluminium geanodiseerde constructie. De maximale warmte afgifte bedraagt 60˚C middels de ingebouwde thermische veiligheid.
 

Steel platen

De SCHLOSS HEAT 4 FEET (STEEL) verwarmingplaten zijn ideaal om toe te passen waarbij plaatselijke of definitieve verwarming is gewenst. Perfecte elementen om te worden toegepast voor ruimtes zoals badkamers, keukens, hal, woonkamer maar ook als warme voeten platen, bureauverwarmer of om produkten zoals lakken, verven etc op temperatuur te houden. Deze heater is ideaal om als wandpaneel of bureauverwarmer toe te passen
 

Blikverwarming

Verfblikverwarmers zorgen ervoor dat de verf op een dusdanige temperatuur wordt gebracht dat deze goed verwerkbaar wordt. Zodra de verf een temperatuur heeft van 25~30'C is de verf goed te verwerken.Het element bestaat uit een hoes welke geschoven wordt om de desbetreffende verfblik en uiteraard dient het element aangesloten te worden op 230V netspanning. Door een snelle opwarming van het element wordt de verf snel opgewarmt zodat er een minimale wachttijd bestaat.
 

Schloss infrarood spiegels

Lage temperatuur SPIEGELPANELEN, 230V, en in diverse maatvoeringen en vermogens leverbaar, IP44, voor wandmontage incl. spiegelklemmen.
De lage temperatuur stralingspanelen zijn voornamelijk bestemd voor de verwarming van badkamers maar ook voor de recreatie zijn deze zeer geschikt. Dikte van het spiegelpaneel is maar liefst 8~10mm.

Schloss infrarood witte panelen

De Schloss infraroodpanelen hebben een afmeting van 595x595mm, 595x895mm of 595x1195mm, 230V en vanaf 220W, zijn gemaakt om in een standaard systeemplafond te monteren. De frontplate is van gelakt staal RAL 9010. De Schloss Infraroodpanelen zijn voorzien van een aansluitkabel 150cm met aangegoten stekker, IP24..

24V infrarood panelen

2HEAT  / Schloss lage temperatuurpanelen voorzien van korrelcoating of glad gepoedercoat, 24V, 180W, IP44.
De lage temperatuur stralingspanelen zijn voornamelijk bestemd voor de verwarming van kantoren, winkels, appartementen en woningen maar ook voor de recreatie zijn deze zeer geschikt.

Kabelmatten outdoor

De Schloss mat HTL is een 2-conductor verwarmingsmat met een vermogen vanaf 300W/mtr. Deze verwarmingsmat kan worden gebruikt bij opritverwarming, rijspoorverwarming en wegdekverwarming waarbij deze kan worden aangebracht in zand, beton, zan/cement en dergelijke. Breedte 50 of 75cm.

RVS voetsteun

De RVS voetsteun, ook wel support genoemd, kan worden toegepast om de Romer, 2HEAT en diverse andere panelen stand alone te plaatsen in bijvoorbeeld de woonkamer. Deze eenvoudige maar doetreffende voetsteunen worden per set (2 stuks) geleverd.

ALU voetsteun

De 4mm budget mat is, afhankelijk van de versie, voorzien van een plaklaag of van dubbelzijdig tape. De constructie is nagenoeg gelijk als de 3mm mat, doch de buitenmantel is iets dikker. Het vermogen van deze mat bedraagt ca. 160W/m2 bij een aansluitspanning van 230Vac. Leverbaar vanaf 0,8 ~ 16m2. Voorzien van CE.
 

ALU frameset

Deze mooi gestroomlijnde aluminium framesets kunnen worden toegepast bij de 300, 600 en de 700Watt infrarood panelen. De frameset kan eenvoudig worden gemonteerd met behulp van de bijgeleverde appendages.

Relaiskasten

De relaiskast dient om hoge vermogens te kunnen schakelen. Op deze manier is het dus mogelijk om duizenden watts te kunnen regelen i.c.m. een thermostaat.
Deze relaiskast is volledig uitbedraad en kan eenvoudig worden gekoppeld met de 2HEAT infraroodpanelen.

Warmtestaven

Deze verwarmingsstaven, met een aansluiting van 1/2" of groter, kunnen worden geplaatst in een water gedragen radiator maar ook voor tankverwarming zijn deze goed toepasbaar. Hierdoor kan een watergedragen radiator of tank onafhankelijk worden gereguleerd middels deze verwarmingsstaaf. Het element is voorizen van een thermostaat, (krul)snoer en stekker! Het maximale temperatuur bereik is 65'C. 
Thermostatisch instelbaar van 10~65'C. Aansluitkabel heeft een lengte van 150cm. IP44. Voorzien van LED aanduiding.

Convectors ECO

De Eco-F convector zijn ideaal toe te passen om ruimtes zoals in de woningbouw, utiliteitsbouw en de industrie deze te verwarmen. Elke convector is voorzien van een electronische (nauwkeurigheid van 0,1'C) thermostaat welke is voorzien met een aparte draad voor externe aansturing, aansluitsnoer met stekker (150cm) en een montage beugel.
Deze in Europa geproduceerde convectors zijn super degelijk en ook toe te passen in badkamers (zone 3). Het verwarmingselement is op basis van keramiek "class A".

Convectors BEHA

Beha Heating = Noorse degelijkheid, de ideale verwarming om uw ruimte op te warmen.
Of het nu gaat om het verwarmen van de woonkamer, slaapkamer, toilet, hal of zelfs de badkamer, de Beha elektrische verwarming kunt u overal inzetten.
De Beha verwarmingen zijn eenvoudig te bedienen en gebruiksvriendelijker dan ooit.
De elektrische verwarmingen hebben een geavanceerd lage temperatuur verwarmings element waardoor u nog meer comfort in de ruimte ervaart.

IR panelen 'glad'

De 2HEAT 300W of 600W glad infrarood stralingspanelen zijn unieke producten, die een economische vorm van verwarming combineren met een zeer esthetisch design. 
Deze panelen zijn voornamelijk bestemd voor de verwarming van de interieurs, waarin ze niet alleen als bron van verwarming, maar ook als een belangrijk design element functioneren.

Leverbaar met of zonder aluminium kader!

LED infrarood

De 2HEAT infrarood stralingspanelen zijn unieke producten, die een economische vorm van verwarming combineren met een zeer esthetisch design. 
Deze panelen zijn voornamelijk bestemd voor de verwarming van de interieurs, waarin ze niet alleen als bron van verwarming, maar ook als een belangrijk design element functioneren. Middels de afstandbediening kan de RGB LED verlichting separaat worden geschakeld: RGB colors, dimmen etc. 
Wordt geleverd met een 230V/12V adapter.

ECAROS infrarood

Het Ecaros infrarood paneel is een kwaliteits-warmtepaneel met een uitstekende infrarood warmtestraling voor een zeer betaalbare prijs.
Deze infrarood panelen zijn gepoedercoate metalen panelen met een speciale ceramische coating om een extreem hoge transmissie overdracht te verkrijgen van de infrarood straling.
Een hoogwaardige technologische isolatie zorgt voor een hoog rendement en een lage temperatuuroverdracht naar de achterzijde van het paneel.

Wahlbach boilers

De Wahlbach bovenbouw boiler zijn leverbaar met een inhoud van 30 tm 100liter en een magnesium verwarmingselement van 1500W/2000W. Deze boiler is voorzien van een RVS stalen ge-emaileerde tank en messing water aansluiting. Temperatuur is instelbaar van 7'C ~ 75'C. Verbruik in standby modus ca. €0,81KWh. Drukvaste Unit. Voorzien van een energie besparende stand en vorstbeveiliging.

Wahlbach
close-in

De Wahlbach close in boiler heeft een inhoud van 10liter en een RVS verwarmingselement van 2000W. Deze boiler is voorzien van een RVS verwarmingselement, RVS tank en een RVS water aansluiting. De meeste boilers zijn voorzien van koperen of messing appendages, de Wahlbach is in dat opzicht uniek.
 

Hotto mini boiler

De Hotto Boiler is een inbouwunit welke geleverd wordt met een speciale kraan. Deze kraan is specifiek voor de Hotto boiler en de kraan is leverbaar zowel gekromd als haaks. De Hotto boiler wekt warm water op door middel van een ingebouwd verwarmingselement met een vermogen van 2200W, temperatuur is instelbaar van 35~100'C.

ECODES

De vloerverwarming set ECODES inclusief zelfregulerende kabel, montage strips en thermostaat voldoen aan de Eco kwalificering waarbij er wordt gesteld dat het systeem modulerend/zelflerend moet zijn.
De Ecodes verwarmingskabel is voorzien van een rubberen/neopreen aansluitkabel met een lengte van 250cm en is dus een eenzijdige aansluiting.
Het grote voordeel wordt behaald dat de zelfregulerende kabel dus ECHT zichzelf reguleerd. 

KrauS Heizung

De KRAUS warme voeten matten zijn ideaal om te worden gebruikt in caravans. 
Deze warme voeten matten worden niet warmer als 35'C en kunnen gebruikt worden in caravans, kantoren, woonkamer etc etc.
Het aansluitsnoer heeft een lengte van ca. 150~200cm.
De KRAUS warme voeten matten dragen bij voor een stuk comfort en zijn zeker geschikt voor reumatische aandoeningen.

Welltherm heater

De terrasverwarmer van Welltherm combineert een elegant aluminium design en hoge kwaliteit met de nieuwste infrarood A-techniek voor een effectieve warmtebenutting op het terras of balkon. Daarnaast is dit apparaat voorzien van een eersteklas afwerking met exclusief design en een Helen-Gold korte golf lamp. Dit is wat deze straler onderscheidt in de wereld van energiebesparende terrasverwarming.

Schotel-
verwarmer

De Schloss Schotel / Satelliet verwarmer is een universeel verwarmingselement die op de achterzijde van de schotel wordt geplakt. Het element bestaat uit een flexibel cel rubber EPDM materiaal die bestaat uit het verwarmingselement en aansluitkabel van rubber.

Kerkbank-
verwarming

Voor kerken en dergelijke creeren wij zogenaamde kerkbankverwarmer.  Door deze constructie word het zit en rug gedeelte warm gehouden. Elk deel wordt voorzien van een maximaal temperatuur beveiliging. het geheel werkt op een spanning van 12V.

Schoenendroger

KRAUS schoenendrogers bestaat uit een verwarmingselement die bedekt is met lagen rubber zodanig dat deze waterdicht is.  Er kunnen schoenen en/of laarzen op deze rubberen schoenendrogers worden geplaatst.

Handendroger

Een handdroger is een elektrisch apparaat dat gebruikt kan worden om de handen te drogen.
Het apparaat blaast warme/koude (verschilt per droger) lucht over de handen, waardoor het daarop aanwezige water verdampt. 
Het schakelt aan door een druk op de knop of doordat een sensor waarneemt dat er een hand onder/in het apparaat wordt gestoken.